Začetni tečaj 

                                                                                                        

Fit power NADALJEVALEC in Semi PRIVAT treningi

the best
This is a bridgekdjf

 

začetni tečaj  ikonca

SEPTEMBERA PRIČETEK v ponedeljek 2.9.2019 in sredo 4.9.2019 ob 18:30 - prijave na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

FIT POWER ZAČETNI TEČAJ funkcionalne vadbe je namenjen tako moškim kot ženskam, ki bi radi postopoma pričeli z funkcionalno vadbo. Tečaj je priporočljiv vsem, ki niste v dobri fizični pripravljenosti ali pa se še nikoli niste srečali s funkcionalno vadbo ter TRX vadbenimi trakovi.

Tvoja prva urica z mano je brezplačna, kar pomeni da prideš v športni opremi (čisti šp. čevlji, bidon z vodo, brisačka po želji svojo podlogo) in potelovadiš z mano... Počasi, brez skrbi, korak za korakom.

IN RES NE ZAMUDI SEPTEMBRA! Začetni tečaji so ZELO POMEMBNI IN DOBRODOŠLI ter organizirani z namenom, da počasi stopnujemo težavnost vadbe, vas naučim pravilne izvedbe vaj in vas postopoma pripravimo na intezivnejše treninge, ali pa vam priporočim drug športni program:

FIT POWER ZA NADALJEVALCE
FIT 50+ LET (Zdrava hrbtenica, lažja intenzivnost brez dodatnih bremen, raztezne vaje...) 

SEMI PRIVAT TRENING (individualizirana skupinska vadba max 5 oseb)

 50 ikonca z napisom

FIT POWER 50+ LET (prijave na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ali 040 500 610) 

TOREK 18:00 

Lahka funkcionalna vadba brez dvigovanja dodadtnih bremen, pilates vaje za zdravo hrbtenico, vaje za gibljivost sklepov. 

Fit power 50+ let  je posebej zasnovana za tečajnike v zrelih letih. S specifičnim sistemom gibanja in močnim poudarkom na kontroli, varuje hrbtenico in sklepe celotnega telesa. Povečuje gibčnost in razvija moč celega telesa, in na ta način pomaga pri opravljanju vsakodnevnih dejavnosti. Vadba ublaži bolečine v hrbtenici in ohranja dobro fizično pripravljenost.

 fit 1