Fit power 1. stopnja

Fit power 2. stopnja

 

KatrxCrossFit

This is a bridge

SEPTEMBERA PRIČETEK V PONEDELJEK 4.9.2017 ob 18:30 (glej info za začetni tečaj) prijave na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Z oktobrom se novi člani lahko vpišejo v Fit power 2 nadaljevalni program, ki bo potekal v pon. in sre. ob 18:30.FIT POWER 2 POPRAVLJENA WEB  

DSC 0090-01

DSC 0077DSC 0725

URBAN IN JAZ

Treningi so kondicijsko zahtevni in niso priporočljivi za popolne začetnike* 

Program, ki posameznika vzdržuje in nadgrajuje v svoji fizični in psihični zmogljivosti. Treningi so oblikovani v neskončnem številu variacij, ki vadečega nikoli ne dolgočasi in telo vedno postavlja k novim izzivom. Skupinska pozitivna energija dodaja vrednost maksimalnega izkoristka vadbene ure in dodaja vale vzpodbude na poti željenih ciljev. Vsebuje vadbene prvine za razvoj maksimalne moči, hitrosti, eksplozivnosti, gibljivosti, koordinacije, ravnotežja,vzdržljivosti ...Treningi so kondicijsko zahtevni in niso priporočljivi za popolne začetnike.

Cilj treninga so raznovrstni in zabavni treningi s katerimi člane vodimo k vedno boljšim rezultatov v fizični in psihični pripravljenosti.  

Številni športni pripomočki, nam pomagajo pri prilagajanju težavnosti za vsakega posemeznika za doeseganje  zastavljenih ciljev, drugi članom ponujajajo nove izzive. Katrx trakovi, težke vrvi, peščene vreče, olimpijski krogi, proste uteži, ravnotežne deseke, kolebnice, elastike, trapezi, streeat fitness drogovi, trenažer, kolebnice... Vadbeni prostor je zgrajen po načelu funkcionalne telovadnice. 

S treningi boste pokurili maščobe, razvili moč, gibljivost, povečali zmogljivost srca in ožilja, izboljšali kondicijsko pripravljenost celotnega telesa, predvsem pa se boste zabavali in zmanjšali nivo stresa in pridobivali na svoji samozavesti z doseganjem zaželjenih ciljev.